Cenfil Fulfilment.

Jouw webshop tot in de puntjes geregeld!

Cenfil Fulfilment is een Brabants familiebedrijf, dat fulfilmentdiensten aanbiedt aan middelgrote tot grote webshops. Cenfil startte als webshop met de verkoop van exclusieve woningdesignproducten, zoals design radiatoren. Het maken van goede afspraken met vervoerders bleek een knelpunt bij de verdere groei van de toenmalige webshop. Dat was de aanleiding om het verpakken en bezorgen zelf in de hand te nemen. Cenfil Fulfilment was geboren!

Met de verschuiving van webshopeigenaar naar fulfilmentaanbieder groeide Cenfil explosief (in 2019 met een omzetgroei van 125%, in 2020 zelfs met maar liefst 325% en in 2021 met 100%). Vanuit de eigen ervaringen voelt Cenfil haarfijn aan waar webshopeigenaren behoefte aan hebben.

PostNL.

Samenwerking met de grootste vervoerder van Nederland

Cenfil won het vertrouwen van de grootste vervoerder van Nederland, Post NL, wat leidde tot goede vervoerscondities. Daarom durven wij te stellen dat we de goedkoopste fulfilmentaanbieder zijn die samenwerkt met de grootste vervoerder van Nederland.

PostNL
FedEx

DHL.

Onze partner voor internationale leveringen

Door de samenwerking tussen Cenfil en DHL bieden wij webshops de mogelijkheid consumenten in het buitenland optimaal te bedienen. Met DHL en DHL Express bieden we snelle levering, duidelijke tracking informatie, meerdere bezorg opties, en hele scherpe tarieven. Dit betekend voor jou tevreden klanten, minder navragen, hogere conversie en wereldwijde groei mogelijkheden.

Cenfil Fulfilment

Cenfil’s ambitie.

Groeien naar een plek in de top 5

Onze ambitie is om te groeien naar een plek in de top 5 van fulfilmentaanbieders in Nederland. Dit doen we door transparant te zijn naar onze klanten, een veilige opslag te bieden en door onze duurzame werkwijze. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld afvalkarton als opvulmateriaal in de pakketten die we voor onze klanten versturen.

Cenfil is onderdeel van Hut Holding.

Onze partners.

Om de hoogste service en kwaliteit aan te bieden,
werken wij o.a. samen met PostNL & DHL.

Cenfil Fulfilment.

Jouw webshop, onze zorg.
Gewoon tot in de puntjes geregeld.