Wat is webshop Fulfilment?

Webshop fulfilment, ook wel E-fulfilment genoemd, betekent dat het logistieke bestelproces van een webshop deels of in zijn geheel wordt overgenomen door een webshop fulfilment bedrijf. Wanneer een klant een bestelling plaatst bij een webshop die werkt met webshop fulfilment, dan wordt de order direct naar het dit bedrijf verzonden. Dit bedrijf zal dan, afhankelijk van de gemaakte afspraken, de order picken, verpakken en naar de klant van de webshop versturen. De klant merkt verder niets van dit proces en weet niet beter dan dat het product rechtstreeks van de webshop afkomstig is.

Webshop zelf beheren of uitbesteden?

Er komt veel kijken bij het hebben van een webshop. In de huidige 24-uurs maatschappij willen mensen vandaag wat bestellen en morgen de bestelling al in huis hebben. Kun je geen late cut-off tijd bieden, dan zal de klant al snel naar een concurrent gaan waar wel ‘vandaag voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis’ de standaard is. Maar dat is niet het enige. Je moet dagelijks zelf de pakketjes wegbrengen zodat ze via de pakketdienst bij jouw klanten worden bezorgd. Denk ook aan het verpakkingsmateriaal waarover je moet beschikken en opslaan. Ook moeten jouw producten in een opslag bewaard worden. Voor die opslag moet je huur betalen en ervoor zorgen dat er een goede beveiliging aanwezig is tegen inbraak. Al met al een hoop zorgen en gedoe. En die zorgen leveren weer stress op, wat het hebben van een webshop er niet leuker op maakt. Je vraagt je dan al snel af, of het misschien niet toch beter is om te kiezen voor webshop fulfilment.

Webshop uitbesteden
Webshop fulfilment

Cenfil webshop fulfilment.

Cenfil biedt webshop fulfilment aan webshop eigenaren die hun logistiek willen uitbesteden met minimaal 50 orders per maand. We verzorgen hierbij het gehele proces, van A tot Z. Nadat jouw klant een bestelling heeft geplaatst op jouw webshop, wordt deze automatisch naar ons doorgestuurd. Cenfil ontzorgt je daarmee volledig in het logistieke proces. Nadat de bestelling via jouw webshop bij ons is binnengekomen, wordt de order gepickt, white label verpakt met duurzaam verpakkingsmateriaal, eventueel voorzien van jouw eigen logo en vervolgens afgegeven aan de pakketdienst. Je hebt er dus werkelijk geen omkijken meer naar en je klant merkt hier niks van.

Kies je voor webshop fulfilment door Cenfil, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Opslag van je voorraad in een beveiligd magazijn. Geen opslagkosten, geen zorgen over inbraak en direct vanuit jouw leverancier laten leveren bij ons.

  • Duurzaam verpakt. We verpakken je producten zorgvuldig. Afvalkarton halen we door onze shredder en wordt gebruikt als opvulmateriaal in de pakketten.
  • Late cut-off tijd. Doordat klanten nog tot 23.59 uur kunnen bestellen om de volgende dag geleverd te krijgen, genereer je meer omzet. Tevens voorkom je overstap naar concurrenten die wel een late cut-off bieden.

  • Een hecht Brabants familiebedrijf. Bij ons staat de klant centraal.
  • Scherpe tarieven. Door onze samenwerking met PostNL en FedEx bieden we je zeer scherpe bezorgtarieven.

Jouw webshop aansluiten bij Cenfil Fulfilment.

Wanneer je kiest voor Cenfil Fulfilment, word je aangesloten op ons uiterst betrouwbare platform waar je 24/7 al je orders in realtime kunt bekijken en volgen en direct inzicht hebt in jouw actuele voorraad. We ondersteunen vrijwel alle webshop platformen en kunnen eventueel maatwerk leveren wanneer dat nodig is. Je kunt in de meeste gevallen al binnen 5 werkdagen aan de slag.

Er komen al genoeg zorgen kijken bij het ondernemen, dus waarom zou je de zorgen van fulfilment accepteren als dat helemaal niet noodzakelijk is en het zelfs in de meeste gevallen niet eens meer kost dan dat je het zelf zou doen? Door te kiezen voor webshop fulfilment van Cenfil heb je minder stress, houd je meer tijd over voor de leukere dingen van het ondernemen en kun je tegelijk jouw webshop laten groeien.

Denk je nu direct, dit is wat voor mijn eigen webshop! Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om alles door te nemen. Je weet na dit gesprek meteen waar je aan toe bent omdat we niet werken met verborgen kosten of ingewikkelde contracten.

Cenfil fulfilment voor jouw webshop

Vul het onderstaande formulier in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Minimaal 80% van jouw pakketjes bestaat uit het formaat:

Brievenbus pakje

38 x 26 x 3 cm

Small

27 x 15 x 14 cm

Medium

40 x 30 x 20 cm