Nee, wij laten jou liever vastzitten aan kwaliteit dan aan contracten! Ook heb je bij ons geen aansluit- of andere vaste kosten. Je betaalt enkel en alleen per verwerkte order (minimale afname aantal orders per maand is 50).

Nee, wij verwerken enkel alle binnenkomende orders en zorgen ervoor dat deze netjes bij jouw klant aankomen. Je beheert zelf je voorraadsysteem. Wij kunnen jouw voorraad wel inzien.

Dat bepaal jij! Je kunt ervoor kiezen om Cenfil Fulfilment jouw retouren te laten afhandelen. De prijs hiervoor hangt af van je product en de frequentie. Vraag een offerte aan voor de afhandeling van jouw retouren.

Jouw klanten merken hier niets van. We verzenden jouw producten in een neutrale verpakking met de naam en het adres van jouw webshop. Bij jouw zending zit een pakbon. We kunnen die voor jou personaliseren met jouw gegevens, zoals je logo, een tekst of andere bedrijfsgegevens. Heb je extra of specifieke wensen? Bespreek ze met ons en we komen samen tot een oplossing.

De opstarttijd is maximaal vijf werkdagen. De precieze opstarttijd hangt af van jouw voorraad. In de opstarttijd maken we onder andere de koppeling met jouw webshop en activeren jouw account bij onze verzendservice.

Warehouse locatie.

Let op! Nieuwe warehouse locatie in Drunen.

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, hebben we onlangs een nieuwe vestiging geopend in Drunen zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Minimaal 80% van jouw pakketjes bestaat uit het formaat:

Brievenbus pakje

38 x 26 x 3 cm

Small

27 x 15 x 14 cm

Medium

40 x 30 x 20 cm